Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری- آرش نهاوندی: به گزارش ورایتی، یونیورسال همچنین درنظر دارد علاوه بر نمایش سینمایی، این فیلم‌ها را از طریق سرویس اینترنتی خود پخش کند. «الن‌برستین» برنده جایزه اسکار که پیش‌تر در نخستین سری از فیلم‌های جن‌گیر در سال‌ ۱۹۷۳ ایفای نقش کرده بود، در سری جدید فیلم‌های جن‌گیر نیز قرار است دوباره در نقش «کریس مک‌نیل» ظاهر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سری جدید از فیلم‌های «جن‌گیر» همچنین «لزلی اودوم جی‌آر» بازیگر و خواننده آمریکایی نقش‌آفرینی خواهد کرد.

«دیوید گوردون گرین» فیلمسازی که کارگردانی آخرین نسخه بازسازی‌شده فیلم «هالووین» را برای استودیوی «یونیورسال» به‌عهده داشت‌ نیز به‌عنوان کارگردان سری جدید فیلم‌های «جن‌گیر» انتخاب شده است. سری جدید فیلم‌های جن‌گیر توسط «بلام هاوس» تولید خواهد شد. بلام هاوس پیش‌تر در ساخت فیلم‌های ترسناک با بودجه اندک، نظیر «برو بیرون» که برای «جردن پیل» جایزه اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی را به ارمغان آورد و فیلم«تصفیه» مشارکت داشته است. علاوه بر بلام هاوس، «دیوید رابینسون» با کمپانی خود «مورگان کریک» نیز به تیم تولید نسخه جدید «جن‌گیر» پیوسته است.

«جیسون بلام» مدیر و بنیانگذار بلام هاوس کمپانی آمریکایی که در عرصه ساخت فیلم‌ و سریال‌های تلویزیونی فعالیت دارد، درباره ساخت سری فیلم‌های جدید «جن‌گیر» می‌گوید: بلام هاوس همواره مشارکتی قابل توجه با ‌یونیورسال‌ در تولید فیلم‌های سینمایی داشته است، از «دانا لانگلی» مدیر یونیورسال و «جیمی هاروویتز» معاون این کمپانی به‌خاطر باورداشتن به نسخه جدید فیلم ‌جن‌گیر که قرار است توسط «دیوید گوردون گرین» ساخته شود و همچنین در زمینه نگاه دوراندیشانه و انعطاف‌پذیر این دو برای پخش سری جدید فیلم‌های ‌جن‌گیر بسیار سپاسگزارم. آنها متعهد به فراهم‌کردن زمینه نمایش این فیلم‌ها در سالن‌های سینمایی و همچنین پخش آنها از طریق سرویس اینترنتی خود شده‌اند.
 

موفق‌ترین جن‌گیر در ۱۹۷۳ آمد

نسخه اولیه و اصلی فیلم «جن‌گیر» در سال‌ ۱۹۷۳ به کارگردانی «ویلیام فریدکین» ساخته شد و بسیار مورد توجه منتقدان قرار گرفت و از نظر تجاری نیز با فروش ۴۴۱ میلیون دلاری در گیشه جهانی به موفقیت کم‌نظیری دست یافت. این فیلم همچنین در ۱۰ رشته نامزد دریافت جایزه شد و نخستین اثر سینمایی در ژانر وحشت بود که در رشته بهترین فیلم سینمایی سال قرار گرفت. در نسخه اصلی فیلم «جن‌گیر» داستان مادری روایت می‌شود که به‌منظور خارج‌کردن ارواح شیطانی و خبیث از جسم دخترش(لیندا بلر)، یک کشیش کاتولیک را استخدام می‌کند، در سال‌های بعد دو نسخه دیگر در امتداد داستان فیلم «جن‌گیر» ساخته شد. «ماکس فون سیدو» هم در نسخه اولیه و هم در نسخه بعدی فیلم «جن‌گیر» بازی کرد. «ریچارد برتون» بازیگر مطرح بریتانیایی نیز در نسخه دوم جن‌گیر در سال‌ ۱۹۷۷ بازی کرده است.
 

شکست جن‌گیرهای بعدی

«جن‌گیر ۲» با نام اصلی «جن‌گیر ۲: مرتد» در سال ۱۹۷۷ ساخته شد و به‌رغم نقش‌آفرینی «ریچارد برتون» و «لیندا بلر» بازیگر نسخه اصلی «جن‌گیر»، فیلمی موفق از آب درنیامد و بسیاری از منتقدان از آن به‌عنوان یکی از بدترین آثار تاریخ سینما یاد کرده‌اند. اگرچه منتقدان نظر مساعدتری درباره «جن‌گیر ۳» ساخته «ویلیام پیتر بلتی»، نسبت به جن‌گیر ۲ ارائه دادند، اما این فیلم نیز با موفقیت و اقبال هنری و تجاری نظیر نخستین نسخه فیلم «جن‌گیر» مواجه نشد. فیلم «جن‌گیر: آغاز» ساخته‌ ۲۰۰۴ نیز از نظر هنری و تجاری با شکست روبه‌رو شد.

در جدیدترین نسخه «جن‌گیر» اما «لزلی اودوم جی‌آر» که به‌دلیل نقش‌آفرینی در فیلم‌های «همیلتون» و «یک شب در میامی» مشهور شده، در کنار «الن برستین» نقش‌آفرینی می‌کند. او در «جن‌گیر» جدید نقش مردی را بازی خواهد کرد که پس از آنکه جسم دخترش به تسخیر ارواح شیطانی درمی‌آید، به‌دنبال «برنستین» و کشف حقایقی درباره زندگی وی و دخترش می‌رود.

براساس اخبار و گزارش‌های پیرامون ساخت نسخه جدید فیلم «جن‌گیر»، قرار است‌ فیلم اول از این سه‌گانه در تاریخ ۱۳ اکتبر ۲۰۲۳ اکران شود.
 

رقابت شبکه‌های اینترنتی برای ساخت ابرپروژه‌های سینمایی

برنامه ساخت سه‌گانه جدید «جن‌گیر» جدیدترین پروژه سینمایی در امتداد تلاش‌های سرویس‌‍‌های «استریم» و «اینترنتی» مشهور در زمینه ساخت فیلم‌های بزرگ با صرف هزینه‌های خیلی زیاد، انجام می‌گیرد. پیش‌تر «نتفلیکس» ۴۵۰ میلیون دلار برای ساخت دنباله فیلم «چاقوها بیرون» پرداخت کرده و آمازون هم برای ساخت «آمدن به آمریکا ۲» ۱۲۵ میلیون دلار درنظر گرفته است. آمازون همچنین برای ساخت فیلم «جنگ فردا» با بازی «کریس پرت» ۲۰۰ میلیون دلار اختصاص داده است.

کد خبر 617227 برچسب‌ها سینمای جهان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان سری جدید فیلم نقش آفرینی ساخت فیلم برای ساخت جن گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)

خودروهای هر کشور به عوامل مختلفی معروف هستند، از جمله طراحی، کیفیت و دوام، مهندسی، اقتصادی بودن یا حتی تاریخچه و اصل و نسب برند سازنده‌شان.

آلمان

به گزارش پدال، خودروهای آلمانی در جهان بیشتر تکنولوژی و مهندسی پیچیده و جدیدشان شناخته می‌شوند. البته هندلینگ خودروهای آلمانی نیز زبانزد خاص و عام است.

فرانسه

دهه‌های ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۰ میلادی شرکت‌های خودروسازی فرانسوی موفق به تولید خودروهای محبوب و نوآورانه شدند که در بازارهای جهانی مورد توجه بسیاری قرار گرفتند. برای مثال پژو ۲۰۵ یک خودرو کوچک و خوش‌ساخت بود کهدر دهه ۱۹۸۰ میلادی توجه زیادی را به خود جلب کرد.

طراحی شیک و عملکرد خوب این خودرو باعث شد که محبوبیت بالایی در اروپا کسب کند. سیتروئن ۲CV نیز یکی از خودروهای معروف فرانسوی است. این خودرو کوچک و سبک در دهه ۱۹۴۰ تا ۱۹۸۰ میلادی تولید شد و به عنوان یکی از خودروهای نمادین فرانسه شناخته می‌شود. طراحی منحصر به فرد و اقتصادی بودن آن باعث شد که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گیرد.

شاید امروزه خودروهای فرانسوی جذابیت خاصی نسبت به رقبای کره‌ای،‌ ژاپنی و… خود نداشته باشند اما نباید فراموش کرد نیم قرن پیش خودروهای فرانسوی نه تنها در سطح اروپا، بلکه در سطح جهان محبوب بودند برای همین بهتر است خودروهای فرانسوی را با جمله آشغال‌هایی با گذشته درخشان توصیف کنیم!

آمریکا

به محض اینکه نام خودروی آمریکایی شنیده می‌شود افراد ناخود آگاه یاد خودروهایی عضلانی با با ابهت همراه قدرت بالا و مصرف سوخت زیاد می‌افتند. گرچه محصولات آمریکایی نیز ابهت چند دهه پیش خود را ندارند؛ اما هنوز قابلیت رقابت با رقیبان آسیایی و اروپایی را دارند. در آینده شاید تسلا به‌جای ماسل‌کارها سمبل خودروهای آمریکایی باشد.

انگلیس

در لحظه اول ممکن است گمان کنید انگلیس در صنعت خودروسازی چندان قوی ظاهر نشده اما می‌دانید که لوکس‌ترین خودروهای دنیا ساخت انگلیس است. بنتلی، رولزرویس، آستون مارتین، رنجروور و جگوار کمپانی‌های انگلیسی با محصولات اشرافی و لوکس هستند.

ژاپن

برای آشنا شدن با ویژگی‌های یک خودروی ژاپنی کافیست فقط چند عکس یا ویدیو از نحوه استفاده از این خودروها در کشورهایی همچون استرالیا یا امارات ببینید. به جرعت می‌توان گفت هیچ خودرویی مانند ساخته‌های تویوتا و هوندا و نیسان سخت جان و با دوام و کم استهلاک نیستند. البته بعضی از برندهای ژاپنی مانند لکسوس یا اینفینیتی در ساخت خودروهای با کیفیت و لوکس هم تبحر دارند.

ایتالیا

به محض شنیدن اسم ایتالیا یاد ابر خودروهایی مانند ساخته‌های لامبورگینی و فراری می‌افتیم. خودروهای ایتالیایی علاوه بر پرفورمنس بالا، طراحی بسیار زیبا و ظریفی دارند. با نگاهی به طراحی محصولات شرکت‌هایی همچون لامبورگینی، فراری،‌ مازراتی و آلفارومئو می‌توانیم  اعجاز در طراحی را مشاهده کنیم.

 سوئد

ولوو شرکتی چند ملیتی سوئدی است که فعالیت اصلی ‌آن ساخت خودروهای سنگین است. اما این شرکت خودروهای سبک نیز تولید می‌کند. ساخته‌های ولوو در جهان بیشتر با عنوان خودروهایی با امنیت بالا شناخته می‌شوند. ولوو همواره به ارزیابی و آزمایش ایمنی خودروهای خود پرداخته و به طور مرتب استانداردهای ایمنی را ارتقا داده است. به طور کلی، خودروهای ولوو به عنوان یکی از ایمن‌ترین خودروهای موجود در بازار شناخته می‌شوند و در بیشتر آزمون‌های ایمنی جهانی، عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده‌اند.

چین

در اکثر نقاط جهان کسی در مورد خودروهای چینی اطلاعات زیادی ندارد اما در ایران همه افراد با خودروهای چینی اشنایی دارند. خودروهای چینی در ایران بیشتر با عنوان خودروهایی پر زرق و برق اما بی‌ کیفیت و بی اصالت شناخته می‌شوند.

ایران

برای توصیف ساخته‌های خودروسازان داخلی فقط کافیست از دو کلمه: بدنه حلبی و کیفیت افتضاح استفاده کرد!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید